Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Bootkussens stofferen

Bootkussens stofferen? Dan moet u bij Jan de Nooijer zijn! Vanuit onze meubelstoffeerderij in Zeeland zijn wij u graag van dienst bij het stofferen van bootkussens in allerlei soorten en maten. Hierbij garanderen wij een topkwaliteit en zorgen wij dat uw kussens op zeer korte termijn gestoffeerd zijn.

 

Specialist in het repareren en stofferen van bootkussens

De kussens in uw boot hebben een bepalende invloed op de uitstraling. Kussens die gescheurd zijn of er versleten uit zien doen dan ook afbreuk aan het interieur. Zonde en bovendien onnodig! Want het laten stofferen van bootkussens is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens zeer voordelig.

 

Bij ons kunt u terecht voor het repareren en opnieuw bekleden van uw bootkussens. Hierbij mag u rekenen op een persoonlijke service en een resultaat van topkwaliteit. U zult versteld staan van het verschil dat goed gestoffeerde kussens maken in het interieur van uw boot!

 

Jan de Nooijer biedt veel keuze aan meubelstoffen, kunstleder en leder ook speciaal voor boten (waterdichte stoffen en vuilafstotend).

 

Dus laat uw bootkussens bekleden door uw Jan de Nooijer en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom bij ons langs!