Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Meubelstoffering Zeeland

Heeft u meubels die versleten zijn, maar die u niet weg wilt doen? Is uw meubilair/ interieur aan een nieuw kleurtje toe? Of bent u gewoon op zoek naar een goedkoop alternatief voor het kopen van (dure) nieuwe meubels? Laat uw meubels dan opnieuw stofferen door de specialisten van Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering in Arnemuiden. 

 

De specialist voor meubelstoffering in Zeeland

Bij Jan de Nooijer mag u rekenen op uitmuntend vakmanschap en een persoonlijke service. Ons team van meubelstoffeerders heeft niet alleen een uitgebreide ervaring in het opnieuw stofferen van meubels, maar ook in het stofferen van caravankussens of bootkussens. We hebben verschillende stoffen, leer en kunstleder in onze collectie van o.a. de merken de Ploeg, Lancier, Clochard, Gabriel en Keymer.

 

Zo bieden we u dus een veelzijdige service waarin uw wensen centraal staan. En wist u dat we vrijblijvend bij u langskomen om de mogelijkheden te bekijken? Zo weet u direct waar u aan toe bent en zorgen wij dat uw project snel & vakkundig wordt uitgevoerd. Een bank of stoel is vaak al binnen één week opnieuw gestoffeerd!

 

Dus of het nu gaat om het stofferen van uw bank of stoel, of dat de kussens van uw boot of caravan toe zijn aan een nieuw jasje, wij zorgen voor een resultaat dat gezien mag worden.

 

Vraag het onze meubelstoffeerder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het stofferen van uw meubels of kussens? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten, zij vertellen u graag meer.

 

Meubelstoffering Zeeland
Meubelstoffering Zeeland