Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Trapstoffering

Uw specialist in trapstoffering

Is de vloerbedekking op uw trap versleten? Of wilt u de trap gewoon een frisse nieuwe look geven? Laat dan uw trap stofferen door de specialisten van Jan de Nooijer. Met ervaren stoffeerders en een uitgebreide keuze in stoffen, zorgen wij dat uw trap er weer als nieuw uitziet met de uitstraling die ú mooi vindt.

 

De voordelen van tapijt op de trap

Tapijt op de trap biedt verschillende voordelen voor u en uw medebewoners. Zo dempt deze het geluid van het lopen op de trap, zorgt het voor meer grip en voelt tapijt lekker zacht onder uw voeten. Een extra voordeel is dat u de trap op een eenvoudige manier een leuke uitstraling kunt geven.

 

Laat uw trap stofferen door een specialist

Jan de Nooijer is uw specialist voor trapstoffering en biedt volop mogelijkheden om uw trap op de gewenste manier aan te kleden. Hierbij bieden we de keuze uit een grote variatie aan kleuren en dessins om de trap te stofferen.

 

Als specialist stofferen wij trappen in allerlei soorten en maten. Of u nu een open of dichte trap heeft, een rechte trap of een draaitrap en met - of zonder zijkant; wij stofferen uw trap zodat u jarenlang geniet van een prachtig en comfort verhogend eindresultaat!

 

Meer informatie over trapstoffering?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in onze meubelwinkel in Arnemuiden (Zeeland). Onze adviseurs vertellen u graag meer!