Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Uw specialist in caravankussens vernieuwen

Zijn de kussens in uw caravan versleten of wilt u de caravan een andere uitstraling geven met een nieuw motief? Laat dan uw caravankussens vernieuwen bij Jan de Nooijer! Met een team van specialisten zorgen wij dat uw caravankussens er weer als nieuw uitzien.

 

Geef uw caravan weer een frisse uitstraling

De kussens vormen een belangrijk onderdeel van het interieur van uw caravan. Niet alleen qua comfort, maar ook qua uitstraling. Versleten kussens kunnen dan ook voor een onnodig oubollige uitstraling zorgen. Kies daarom tijdig voor het vernieuwen van uw caravankussens en geef uw caravan weer een moderne, frisse uitstraling zonder hier veel geld in te steken.

 

Uw specialist voor het vernieuwen van caravankussens

Bij Jan de Nooijer stofferen we uw caravankussens in onze eigen werkplaats en kunt u de opnieuw gestoffeerde kussens vaak al binnen een week weer ophalen. Een snelle service waarin kwaliteit, een scherpe prijs en natuurlijk een mooi eindresultaat centraal staan.

 

Meer weten over het vernieuwen van uw caravankussens? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze meubelstoffeerderij in Arnemuiden.