Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Uw specialist voor bootkussens bekleden

Jan de Nooijer is gespecialiseerd in het stofferen en bekleden van bootkussens. De perfecte oplossing als de kussens op uw boot versleten zijn of u gewoon toe bent aan een frisse nieuwe uitstraling in uw interieur.

 

De specialist in het bekleden en vernieuwen van bootkussens

Dat uw kussens versleten zijn is natuurlijk geen reden om een nieuwe boot te kopen, maar wel de aanleiding om uw bootkussens te vernieuwen! Jan de Nooijer biedt daarom een maatwerk service waarmee uw bootkussens er weer als nieuw uitzien. In onze werkplaats in Arnemuiden staan onze specialisten klaar om uw bootkussens opnieuw te stofferen en kunt u deze vaak al binnen een week weer ophalen.

 

Met een ruime ervaring en vakmanschap leveren zij een eindresultaat waar u jaren plezier van heeft en waarin uw wensen centraal staan. Wilt u bijvoorbeeld uw bootkussens bekleden met een soortgelijke stof als u nu heeft? Of gaat u voor een compleet nieuw motief? De keuze is aan u.

 

Meer weten over het bekleden van uw bootkussens? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze meubelstoffeerderij in Arnemuiden.